U Kutini otvorena Multifunkcionalna sportska dvorana vrijedna milijun kuna

Jučer, 17. svibnja, u Kutini je bacanjem kugle državnog tajnika Ministarstva turizma i sporta g. Tomislava Družaka, gradonačelnika Grada Kutine g. Zlatka Babića i paraolimpijca Matije Sloupa otvorena Dvorana IV – Multifunkcionalna sportska dvorana vrijedna milijun kuna.

Za adaptaciju ove dvorane Ministarstvo turizma i sporta izdvojilo je 316.879,64 kune, a Grad Kutina oko 700.000,00 kuna. Projektom je u potpunosti uređena dvorana, te je opremljena ogradom za bacanje kugle i diska čime je Atletski klub Odisej za osobe s invaliditetom, ali i cijeli Grad Kutina, dobio iznimno kvalitetne uvjete za provedbu treninga.

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom podržao je ovaj projekt prilikom podnošenja prijave na Natječaj Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini, a na jučerašnjem svečanom otvaranju prisustvovali su i glavni tajnik HASOSI-a g. Goran Žeželj te Izbornik HASOSI-a g. Damjan Sedić.

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom čestita na realizaciji ovog hvalevrijednog projekta te želi sreću u daljnjem sportskom radu.

 Skip to content