Tomislav Krističević predsjednik HASOSI i u idućem mandatnom razdoblju

Jučer, 21. prosinca, u Hotelu International u Zagrebu održana je sjednica izborne Skupštine Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom. Na sjednici je uz izabrane predstavnike članica Saveza prisustvovao i predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora g. Ratko Kovačić.

Predsjedavajući g. Tomislav Krističević izvijestio je o poslovanju Saveza u izazovnim godinama 2020. i 2021., a osvrnuo se i na sportske uspjehe i poslovanje Saveza u ciklusu Tokio 2020. Na sjednici su provedeni izbori za imenovanje predsjednika, članova Upravnog odbora, članova Nadzornog odbora i zamjenika članova Nadzornog odbora HASOSI u idućem četverogodišnjem mandatnom razdoblju.

Za predsjednika HASOSI jednoglasno je imenovan novo-stari predsjednik izv.prof.dr.sc. Tomislav Krističević. U Upravni odbor imenovani su predsjednik Upravnog odbora Tomislav Krističević te članovi Dalibor Pavić, Marina Banović, Katja Luketić, Zvonimir Brozić, Darko Kralj i Miro Kačmarčik. Za članove Nadzornog odbora imenovani su Krunoslav Matanović, Petar Mihalić i Boris Kljaić, dok su njihovi zamjenici Nataša Sobočan, Zoran Ćuić i Juraj Škrtić. Novi predstavnik sportaša je Ivan Katanušić, a novi predstavnik trenera Boris Kljaić.

Po završetku Skupštine održana je sjednica Upravnog odbora HASOSI u novom sazivu na kojoj je za dopredsjednika HASOSI imenovan g. Dalibor Pavić.Skip to content