Održana sjednica Skupštine HASOSI

U subotu, 26. rujna 2020. godine održana je redovna sjednica Skupštine HASOSI u Hotelu Pula u Puli. Sjednica Skupštine ove je godine, zbog iznimnih i nepredvidivih okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, odgađana i po nekoliko puta. Izvorno je bila planirana za održavanje 22. ožujka, zatim u mjesecu lipnju pa u kolovozu te je naposljetku održana u okviru Državnog natjecanja u Puli.

Na sjednici je prikazano Izvješće o radu Saveza u 2019. godini, uključujući i financijsko izvješće, te je formalno usvojen plan i program za tekuću godinu sa prikazanim prilagodbama i izmjenama s obzirom na specifičnost odgađanja i otkazivanja sportskih natjecanja i ostalih aktivnosti vezanih uz okupljanje većeg broja sudionika. Na održanoj sjednici Skupštine usvojen je i plan i program HASOSI za 2021. godinu.

Zbog ograničenog prostora i izbjegavanja okupljanja šireg kruga osoba u zatvorenom prostoru, poštivajući mjere propisane lokalnim i nacionalnim stožerom civilne zaštite, HASOSI je ove godine odlučio prigodne nagrade najuspješnijima za 2019. godinu, koje se u pravilu dodjeljuju na svečanom dijelu sjednice Skupštine, dodijeliti u okviru Državnog natjecanja. Tako su ove godine prigodne plakete dodijeljene sljedećim dobitnicima:

   • najuspješnija atletičarka u 2019. godini: Mikela Ristoski
   • najuspješniji atletičar u 2019. godini: Miljenko Vučić
   • najuspješnija juniorka u 2019. godini: Petra Štruklec
   • najuspješniji junior u 2019. godini: Luka Bukša
   • najuspješniji trener u 2019. godini: Mihovil Rendulić
   • najuspješniji klub u 2019. godini: AKOSI Odisej iz Kutine.

 

Dobitnicima je nagrade uručio predsjednik HASOSI g. Tomislav Krističević.Skip to content