Održana redovna sjednica Skupštine HASOSI

U utorak 4. travnja u Hotelu International u Zagrebu održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom. U radnom dijelu sjednice Skupštine jednoglasno su usvojeni Izvješće Predsjednika za 2022. godinu, Financijsko izvješće za 2022. godinu te Izvješće Nadzornog odbora za razdoblje 1. 1. 2022. – 31. 12. 2022. U nastavku je formalno usvojen plan i program rada za tekuću godinu s iskazanim specifičnostima poslovanja u prvom kvartalu godine. Usvojen je prijedlog novog naziva Saveza, logotipa, novog Statuta Saveza te pripadajućih akata. Savez sada nosi naziv „Hrvatski paraatletski savez“, a u poslovanju će se koristiti i skraćeni naziv „HPAS“.

U članstvo Saveza kao pridružena članica primljen je Atletski klub Slavonija-Žito iz Osijeka, a članstvo je, zbog višegodišnje neaktivnosti članica, prekinuto Atletskom sportskog klubu za osobe s invaliditetom Poskok iz Splita i Atletskom klubu osoba s invaliditetom Kastav.

Nakon radnog dijela sjednice Skupštine održan je i svečani dio na kojem je Spektar atletski klub za osobe s invaliditetom proglašen najuspješnijim klubom 2022. godine, a plaketu predsjednici kluba Katji Luketić zajedno su uručili predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić i predsjednik Saveza Tomislav Krističević.Skip to content