Hrvatski paraatletičari bez medalja na IWAS Svjetskim igrama u Portugalu

Protekla tri dana, od 26. do 28. studenog, u Vili Real de Santo Antonio u Portugalu održane su IWAS Svjetske igre. Hrvatske boje u paraatletici branili su Petra Štruklec, Denia Novosel i Massimo Iveta.

Petra je natjecala u bacanju kugle i diska u kategoriji F40. U bacanju kugle zauzela je četvrto mjesto rezultatom 5,71 metara, a u bacanju diska peto mjesto rezultatom 14,49 metara. Denia i Massimo natjecali su u bacanju kugle, diska i koplja. Četvrto mjesto u bacanju kugle F55 zauzela je Denia bacivši kuglu 3,71 metar, dok je u bacanju koplja bila peta sa 8,80 metara, a u bacanju diska šesta s hicem 7,47 metara. Massimo je u bacanju koplja i diska u kategoriji F33 zauzeo šesta mjesta s 10,44 metara i 11,07 metara. Natjecanje u bacanju kugle završio je na sedmom mjestu sa 6,24 metara.

Rezultati hrvatskih paraatletičara dostupni su klikom na ovdje, a cjelokupni rezultati IWAS Svjetskih igara klikom na IWAS 2022. Podsjetimo, uz paraatletiku, održana su natjecanja u paraplivanju i podizanju utega.

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom čestita sportašima na postignutim rezultatima!Skip to content