Hrvatska Lutrija donirala sredstva HASOSI-u

U okviru donacija za 2018. godinu Hrvatska Lutrija donirala je u 2018. godini financijska sredstva Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom. Donirana sredstva predviđena su za unapređenje tehničkih uvjeta treniranja i natjecanja atletičara koji para atletske discipline izvode iz sjedeće pozicije, te su usmjerena na nabavu bacačkih platformi koje će se koristiti za potrebe daljnje promocije i popularizacije para atletike u novim članicama HASOSI, a prednost je upravno povjerena na području Slavonije gdje dosad nismo imali registrirani atletski klub.

Od predstavnika Atletskog kluba osoba s invaliditetom Vinkovci doznajemo kako je unatrag nekoliko mjeseci porastao interes djece i mladih za uključivanjem u para atletske treninge, a moramo kazati da očekujemo da će interes s vremenom nastaviti rasti zahvaljujući naporima kluba koje provode u okviru promocije našega sporta na lokalitetu“, kazao je glavni tajnik i voditelj projekta Goran Žeželj.

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom zahvaljuje Hrvatskoj Lutriji na prepoznatim vrijednostima i ulaganju u stvaranje uvjeta za mogućnost uključivanja djece i mladih s teškoćama u para atletiku.Skip to content